Als beeldend kunstenaar verken ik de onverwachte schoonheid van alledaagse materialen door een dialoog te creëren tussen idee en materiaal. Mijn werk ontstaat uit nieuwsgierigheid en onderzoek naar thema’s zoals stilte, leegte, verstilling en Niet-Weten. Door functionele materialen zoals papier, textiel en boeken op ongebruikelijke manieren te benaderen, onthul ik nieuwe perspectieven en betekenissen die het bekende overstijgen.

Mijn portfolio bestaat uit drie hoofdcategorieën:

  • Papier & Textiel: Hier onderzoek ik de texturen en structuren van materialen, waarbij ik bijvoorbeeld papier uit boeken transformeer tot kunstwerken die de vergankelijkheid en de kracht van stilte verkennen.
  • Fotografie: In mijn fotografie leg ik subtiele interacties vast tussen het onderwerp en de omgeving, waarbij ik momenten van verstilling en leegte blootleg die uitnodigen tot introspectie.
  • Installaties: Mijn installaties nodigen je uit om binnen te stappen in een wereld waar vorm en inhoud op harmonieuze wijze samenkomen. Hier speel ik met ruimte en materiaal om een nieuwe beleving van het alledaagse te creëren.

Elke categorie biedt een kijkje in mijn creatieve proces, waarbij de onverwachte mogelijkheden van materialen en ideeën centraal staan. Laat je inspireren door de veelzijdigheid van het onbekende en de stille kracht van het visuele.

Papier & Textiel

Fotografie

Installaties